LL Transport og Entreprenør Kontakt

Om os

Stor erfaring

Grundlæggeren af LL Transport startede i 1973 som vognmand. I dag drives virksomheden, som en familievirksomhed af 1. og 2. generation.

Med mere end 40 års erfaring inden for transportbranchen, samtidig med at vi løbende har holdt os opdateret med moderne maskinpark, har vi altid kunnet tilbyde vores kunder en optimal løsning.

Vores kundekreds er bred indenfor både private kunder, virksomheder samt offentlige kunder.

Hos LL Transport har vi engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har ingen stor administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Services

Vi arbejder med alle slags projekter indenfor entreprenørkørsel, kranservice, containerservice og affaldshandtering. Intet projekt er for småt eller for stort til os.

LL Transport er konstant under udvikling. Vi driver en sund virksomhed. Derfor kan vi tilbyde vores kunder den rigtige løsning til konkurrencedygtige priser.

Vi ønsker at kunderne oplever os som en sparringspartner, der viser rettidigt omhu for såvel kunderne som personalet.

Vi kan levere varen. Det er en grundlæggende filosofi, da vi altid ønsker at være proaktive og se problemer som udfordringer, som vi finder løsninger til.
Hos LL Entreprenør har vi stor erfaring med alle slags entreprenøropgaver.
Vi giver gerne et godt tilbud på din opgave, det kunne f.eks. være:

• Kloakarbejder
• Belægning med fliser, opbygning af trapper mm.
• Støbning af fundamenter
• Kælderisolering og omfangsdræn
• Spuling af kloak- og drænledninger
• Tømning af bundfældningstanke

Vi arbejder gerne sammen med andre ved udførelse af større opgaver. Det kan f.eks. være anlægsgartnere, hvor der er en kombination af grønne områder og belægning eller byggefirmaer ved husbyggeri. Vi sørger naturligvis for at koordinere vores arbejder, så det bliver uden omkostninger eller besvær for dig.
LL Entreprenør står altid inde for kvaliteten af den udførte opgave, derfor udfører vi også løbende kvalitetskontrol af vores arbejde.
For LL Entreprenør er det vigtigt, at arbejdsmiljøet er helt i top. Derfor deltager vores medarbejdere løbende i uddannelse/efteruddannelse og vi benytter de mest moderne metoder ved udførelsen af arbejdet.
Med udgangspunkt i Jammerbugt arbejder vi i hele Nordjylland.

Mission og Vision

Vores mission

Vores virksomhed skal konstant være under udvikling. Vi skal drive en sund virksomhed og skabe afkast.
Vi tilbyder kunden en den rigtige løsning til konkurrencedygtige priser.

Kunden skal opleve LL Entreprenør som en god sparringspartner, og der skal vises rettidigt omhu for såvel kunden som personalet.

LL Entreprenør kan levere varen. Det er derfor en grundlæggende filosofi, at virksomheden altid ønsker at være proaktiv. Vi ser problemer som udfordringer og finder løsninger hertil.

Vores vision

LL Entreprenør er en virksomhed med speciale indenfor entreprenør- og kloakeringsopgaver. 

Vi sælger en helhedsydelse, som inkluderer service, sparring og fleksibilitet. For kunden betyder det en gensidig forståelse for forretningsområder og planlægning.

Vores medarbejdere er kunden behjælpelige ved de udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Vores medarbejdere er virksomhedens ambassadører, derfor skal organisationen konstant kompetenceudvikles.

Giv os et kald - vi klarer altid sagerne!

Ring til os
facebook-square