LL Transport og Entreprenør Kontakt

Om os

Stor erfaring

Grundlæggeren af LL Transport startede i 1973 som vognmand. I dag drives virksomheden, som en familievirksomhed af 1. og 2. generation.

Med mere end 40 års erfaring inden for transportbranchen, samtidig med at vi løbende har holdt os opdateret med moderne maskinpark, har vi altid kunnet tilbyde vores kunder en optimal løsning.

Vores kundekreds er bred indenfor både private kunder, virksomheder samt offentlige kunder.

Hos LL Transport har vi engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har ingen stor administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Services

Vi arbejder med alle slags projekter indenfor entreprenørkørsel, kranservice, containerservice og affaldshandtering. Intet projekt er for småt eller for stort til os.

LL Transport er konstant under udvikling. Vi driver en sund virksomhed. Derfor kan vi tilbyde vores kunder den rigtige løsning til konkurrencedygtige priser.

Vi ønsker at kunderne oplever os som en sparringspartner, der viser rettidigt omhu for såvel kunderne som personalet.

Vi kan levere varen. Det er en grundlæggende filosofi, da vi altid ønsker at være proaktive og se problemer som udfordringer, som vi finder løsninger til.

Mission og Vision

Vores mission

Vores virksomhed skal konstant være under udvikling. Vi skal drive en sund virksomhed og skabe afkast. Vi skal tilbyde kunden en løsning til konkurrencedygtige priser.

Kunden skal opleve LL Transport og Entreprenør som en sparringspartner, og der skal vises rettidigt omhu for personalet.

LL Transport og Entreprenør kan levere varen. Det er derfor en grundlæggende filosofi at virksomheden altid ønsker at være proaktiv, se problemer som udfordringer, og finde løsninger hertil.

Vores vision

LL Transport og Entreprenør er en virksomhed med speciale indenfor 
Containerudlejning, Grusgrav, Kranarbejde,  Jord, Anlæg og Beton og Kloak- og TV-inspektion.
Vi sælger en serviceydelse. Denne inkluderer service, sparring og fleksibilitet. For kunden betyder det gensidig forståelse for forretningsområder og planlægning. Chaufførerne er kunden behjælpelige ved de udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Vores medarbejdere er virksomhedens ambassadører, derfor skal organisationen konstant kompetenceudvikles.

Giv os et kald - vi klarer altid sagerne!

Ring til os
facebook-square