Vi klarer alle typer af belægning

Hos LL Transport laver vi alle former for belægning og betonarbejde

Du har måske gået og overvejet det længe. Nu står du klar til at påbegynde det projekt, som du og din bedre halvdel har diskuteret de sidste måneder. Hvor er det skønt, når man endelig har mulighed for at forbedre tingene i sit hjem! Den her gang drejer det sig om at anlægge en form for belægning, der skal være i din have eller et andet areal omkring dit hus. En flot belægning kan ændre markant på den måde dit hjem ser ud. Hos LL Entreprenør har vi mange års erfaring med alle former for belægning.
Hvis du skal have anlagt en eller anden form for belægning, så tilbyder LL Entreprenør de belægningsmaterialer, du behøver. Det kan meget vel være, at du har tænkt dig at anvende stenfliser, betonfliser, natursten eller granitskærver til din belægning. Hos os er du i gode hænder, fordi du altid kan hente et godt tilbud.

Vi står gerne for optegningen og udførelsen

LL Entreprenør kan hjælpe dig med at optegne det areal, hvor du skal have anlagt din belægning. På den måde sikrer du dig, at belægningsarbejdet bliver udført præcist som du ønsker. Vi har selvfølgelig fokus på, hvordan belægningsopgaven vil tage sig ud, når den er blevet udført. Derudover har vi også fokus på projektets holdbarhed. Som du ved, er det væsentligt, at udførelsen bliver gjort korrekt. Ellers risikerer man, at stenene forskubbes og at der opstår vandpytter. En terrasse eller indkørsel med den slags problemer kan være et stort irritationsmoment. Det skåner vi dig for. Hvis du vælger os, så garanterer vi for, at sådan nogle ringe resultater eller belægningsfejl ikke sker. Så ring til os og få et godt tilbud.
Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross