Vi klarer alle typer opgaver med flisebelægning

Vi klarer alle slags belægningsprojekter

Du synes nu, det er på tide, at der bliver gjort noget ved din have eller et andet areal omkring dit hus. Projektet går ud på noget flisebelægning, som helst skal være færdig i går. Det er et projekt du og din bedre halvdel har diskuteret længe og nu har I besluttet, at jeres flisebelægning skal ske hurtigst muligt. Så har du fundet frem til den rette hjemmeside. LL Entreprenør tilbyder nemlig forskellige former for entreprenørservice. Vi klarer gerne optegning af arealet, hvor dit projekt med flisebelægning vil finde sted. Vi leverer også de fliser og belægningsmaterialer, som du skal bruge. Derudover står vi gerne for udførelsen af dit projekt, hvis du gerne vil have, at vores kompetente medarbejdere klarer opgaven fra start til slut. På den måde kan du være sikker på, at kvaliteten af det udførte arbejde er i orden.

LL Entreprenør kan håndtere enhver opgave med hensyn til flisebelægning, uanset om det drejer sig om en indkørsel, en terrasse, nogle havegange, et indgangsparti eller nogle fortove. Mulighederne er mange, men vi kan sagtens klare dem alle.

Flisebelægning

Flisebelægning – En kunst vi mestrer

Som du kan se, er LL Entreprenør et meget alsidigt entreprenørfirma. Vi tilbyder ikke alene stenfliser og betonfliser, men også natursten og granitskærver. Vi råder over det nødvendige udstyr og vores medarbejdere har dybt indsigt i, hvad en bestemt belægningsopgave indebærer. Måske er du i tvivl om, hvorvidt en bestem løsning eller et belægningsmateriale passer til dine behov. Men du behøver ikke at fortvivle, for du kan altid få rådgivning hos os. Vores mange års erfaring sætter os i stand til at vurdere, hvad der virker i dit hus. Vi tager højde for dine ønsker og omgivelserne, når vi skal komme med nogle brugbare forslag til, hvordan man bedst kan takle en belægningsopgave. Du skal heller ikke spekulere på, om vores priser er konkurrencedygtige, for det er de. Det eneste du skal er at ringe til os.

Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross