Vi udfører alle slags betonarbejde

Hos LL Transport og Entreprenør udfører vi alle slags betonarbejde

Måske skal du snart begynde at lave nyt betonarbejde. Det har længe været en drøm, men nu er tiden kommet. Du har sat dig ind i, hvad der kræves for at byggeriet kan være en succes.

Hos LL Entreprenør vil vi gerne være en del af din drøm, når den endelig går i opfyldelse. Men som du ved, er der nogle ting, man ikke må forsømme. Husets fundament skal kunne bære vægten af huset og taget. Det skal også hindre, at fugt fra jorden kan trænge op i husets inder- eller ydervæggene. Et solidt fundament og massive sokler er afgørende for, at byggeriet og dertilhørende betonarbejde er af høj kvalitet.
LL Entreprenør tilbyder betonarbejde og støbning af dit fundament til konkurrencedygtige priser. Vi leverer materialerne og står gerne for det betonarbejde, der skal sikre, at dit projekt bliver en kæmpe succes. Vi tager aldrig let på udførelsen af godt betonarbejde eller støbning af dit fundament. Vi forstår nemlig, hvad er står på spil.

Den højeste kvalitet

LL Entreprenør anbefaler, at du indhenter et tilbud på pris for en geoteknisk undersøgelse, inden vi påbegynder arbejdet med at støbe dit fundament. På den måde finder vi ud af, lige præcis hvad er skal til for, at fundamentet bliver støbt alt efter de forhold, der gør sig gældende på din grund. Det påvirker også valget af materialer, blandingsforhold og de metoder, vi skal anvende, så vi opnår de bedst tænkelige resultater. I årenes løb har vi løst hundredvis af støbningsopgaver og har klaret de mest vanskelige forhold. Nu kan det komme dig til god, hvis du vælger vores entreprenørservice og betonarbejde

.
Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk.

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross