Din entreprenør i Aalborg og omegn

En pålidelig og erfaren entreprenør i Aalborg og resten af Nordjylland

Du har vist brug for en entreprenør i Aalborg. Vi er glade for, at du er kommet ind på vores hjemmeside. LL Entreprenør tilbyder nemlig alle de serviceydelser, der knytter sig til et alsidigt entreprenørfirma. Vores virksomhed blev grundlagt i 1973. Vi har mere end 40 års erfaring som entreprenør. Vi råder over en nyere vognpark og moderne udstyr. Vores kundekreds omfatter private og offentlige virksomheder, men vi servicer også privatkunder.

LL Entreprenør består af engagerede og kompetente medarbejdere. Selvom vi tilbyder entreprenørydelser af høj kvalitet, så er vores priser alligevel konkurrencedygtige. Vi er en meget fleksibel entreprenør i Aalborg, som reagerer hurtigt på vores kunders henvendelser. Som entreprenør i Aalborg udfører vi alle former for belægningsarbejde. Det være sig opgaver som fx lægning af fliser, opbygning af trapper og optagning af dine gamle fliser. Vi er en entreprenør i Aalborg og omegn, som også leverer både materialer og ydelser til gode priser. Hvis der er tale om mere krævende belægning, fx et specielt mønter, så udfører vores anlægsgartnere gerne den slags opgaver for dig.

LL Entreprenør tilbyder også alt i gravearbejde med vores moderne udstyr

Vi udfører alle slags opgaver med hensyn til jordudgravning og planering ved etablering af vej og parkeringspladser. Vi står gerne for støbning af fundamenter, gulve og terrændæk. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring. Vi kan derfor garantere, at husets fundament bliver udført uden fejl eller mangler. Som entreprenør i Aalborg hjælper vi dig i forbindelse med etableringen af veje og gårdspladser. De bliver anlagt alt efter om de vil udsættes for tung trafik eller ej.

LL Entreprenør kan også hjælpe dig med kran- og grabopgaver, flytning af tunge emner, transport af bygge- og belægningsmaterialer. Det grabarbejde, vi tilbyder, omfatter afhentning af haveaffald, jord og rødder, samt levering af pyntesten, grus, muldjord og granitskærver. Som du kan høre, er vi et meget alsidigt entreprenørfirma. Du kan altid finde den serviceydelse, du har brug for. Så ring til os og få et godt tilbud.
Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross