Faskine til at aflede regnvand

Du har vist nok gjort dig nogle overvejelser, om det kan svare sig at få etableret en faskine på din grund. En faskine er et hulrum i jorden, hvor man har gravet plastikkassetter eller stenuldskasser ned. Regnvandet fra taget på et hus eller bygning ledes hen til regnvandsfaskinen ved hjælp af afløbsrør. Man kan også lede overfladevandet fra fx en terrasse hen til en faskine. En regnvandsfaskine fungerer som et midlertidigt depot for vandet, som stille og roligt tømmes, efterhånden som regnvandet synker ned i undergrunden. LL Entreprenør kan hjælpe dig ved etablering af en faskine på din grund.

Der kan være forskellige årsager til, at man vælger at etablere en regnvandsfaskine. Måske har du tænkt dig at bygge en ny tilbygning til dit hus. En regnvandsfaskine kan sørge for, at regnvandet fra taget ledes ned til undergrunden. På den måde undgår du at skulle koble det nye afløbssystem til kloakken. Ved bygning af et nyt sommerhus er det en fordel at etablere en regnvandsfaskine, som kan opsamle regnvandet. Da behøver du ikke, at koble regnvandsafløbet fra taget til kloakken på grunden. Sådan sparer du nogle penge.

LL Entreprenør yder hjælp ved oversvømmelser

Men der kan også være en tredje grund til, at du nu overvejer at etablere en regnvandsfaskine. Måske har du oplevet, at din grund jævnligt bliver oversvømmet, når det regner i en længere periode eller når det falder kraftig regn. Hvis kloaksystemet, dér hvor du bor, er underdimensioneret, så kan det ikke holde trit med de store mængder vand, der falder ved fx skybrud. Det er, for at sige det mildt, en træls situation, du står i. Men du behøver ikke at blive fortvivlet.

 LL Entreprenør kan sagtens stå for udførelsen af din regnvandsfaskine. Men vi gør mere. Vi undersøger din grund og giver dig gode råd, så du har et godt grundlag for at vælge en løsning, der passer til dine behov. Vi giver dig brugbare forslag, men det er dig, der i sidste ende bestemmer, hvordan vi kan hjælpe dig.
Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross