Omfangsdræn til at standse opfugtning

Du er måske bange for, at al den regn, vi får, med tiden kan underminere husets fundament. Eller måske står du nu i den situation, at du har døjet med fugt, som lige så stille er begyndt at trænge ind i fundamentet. Du kan nu se tegn på det nede i kælderen. Og nu er det på høje tid, at der bliver taget hånd om problemet, inden det vokser sig større. Hos LL Entreprenør er vi enige med dig i, at der skal gøres noget for at forebygge sådan nogle problemer. Løsningen kunne være, at vi anlægger en omfangsdræn omkring huset. Det svarer nogenlunde til en nedgravet tagrende, der løber langs fundamentet og husets ydermure. Formålet med en omfangsdræn er at lede regnvandet bort, så huset ikke får fugt- eller vandskader. Disse skader kan eventuelt påvirke husets kælder og murværk.

Hos LL Entreprenør forstår vi, at etableringen af et omfangsdræn er et stort arbejde. Derfor går vi ikke i gang, før vi har undersøgt din grund for at se, om en omfangsdræn er den rigtige løsning på de problemer, du oplever. Vi er en autoriseret kloakmester, som bryster sig af at udføre kloakarbejde af højeste kvalitet.

Hold dit hus tørt med en omfangsdræn

Som bekendt kan fugt i fundamentet og soklen give alvorlige skader på dit hus. Du kan også risikere, at der kommer råd og svamp inde i boligen. Disse forhold kan i sidste ende føre til, at der udvikler sig et dårligt indeklima hjemme hos dig. Noget lignende kan ske med din kælder, som kan blive så fugtig, at den stort set bliver ubrugelig som en følge af våde ydervægge. Det kan vi hjælpe dig med. Vi kan enten forebygge eller udbedre sådan nogle fugt- eller vandskader. Vi skal nok finde den løsning, der bedst passer til dit hjem.
Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross