Vi monterer rottespærre til skarpe priser

Har du for nylig set tegn på, at der er rotter på din grund? Måske mistænker du, at rotter har ødelagt dine kloakrør. Som du ved, har du som husejer anmeldelsespligt, hvis du har set en rotte, for rotter kan udgøre en sundhedsfare. Rotter kan være skyld i, at dine kloakrør lækker eller er utætte. De kan også finde på at bygge redder under dit hus. Det er en uhyggelig tanke, at rotter kan undergrave dit hus, mens de formerer sig i stor hast. Men rolig nu. Hos LL Entreprenør sidder vi inde med løsningen på dit problem. Vi er eksperter i at montere rottespærre. Vi gør meget for at bekæmpe rotterne. Vi udfører vedligeholdelse, installationsopgaver og servicebesøg i forbindelse med rottebekæmpelse. På den måde forebygger vi skader på din kloak og kloakrørene.

Rottespærre – en effektiv og forebyggende løsning

Som det første kan vi sende en rottefænger, som eventuelt kan se på eksisterende skader i dine rørledninger. Hvis omfanget af skaderne ikke kan slås fast, da tilbyder vi dig en TV-inspektion. Vi tager et kamera i brug for at finde ud af, hvad der er galt med kloakken eller rørene. På den måde undgår vi at opgrave rør, som ikke fejler noget. Rotteskader er ofte en forsikringsskade. Den rapport, vi udarbejder ud fra TV-inspektionen, kan du bruge, når du henvender dig til dit forsikringsselskab. Når formaliteterne er på plads med din forsikring, så går vi i gang med at udbedre forsikringsskaderne.

Det kan måske vise sig, at skaderne alligevel ikke er af alvorlig karakter. Det ville selvfølgelig være en lettelse. Men selv hvis omfanget ikke er særlig stort, så anbefaler vi, at du får monteret et rottespærre. Et rottespærre består af to klapper, som bliver installeret i kloakledningen i brønden. Disse klapper kan kun åbne én vej. Vandet åbner klapperne på vej ud, men rotterne kan dog ikke komme ind. Hvis du vil sikre, at dit rottespærre bliver monteret korrekt, så er det en god idé, at du vælger vores serviceydelser. Vi er en autoriseret kloakmester med indgående kendskab til rottebekæmpelse.
Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross