Vi udfører separatkloakering af højeste kvalitet

Din kommune har måske allerede givet dig besked om, at din kloak skal tilsluttes de nye ledninger. Den ene er en regnvandsledning og den anden en spildevandsledning. Separatkloakering eller kloakseparering er blevet aktuel på grund af de store mængder regn, der falder hvert år. Nu hvor man snakker om klimaforandringer, er der tilsyneladende ikke udsigt til, at problemet fremover bliver mindre alvorligt. Hos LL Entreprenør kan du hente al den rådgivning og hjælp, du behøver for at overholde kommunens krav til separatkloakering.

Kloakseparering indebærer, at man sørger for, at spildevand og regnvand skilles ad med henblik på at reducere presset på kloak og rensningsanlæg. Man kan konstatere, at mængden af nedbør og regn er steget støt i de senere år. Det samme gælder forekomster af skybrud. I de sidste 50 år er vi blevet ca. 1 million flere mennesker i Danmark. Det vil sige, at mængden af spilvand også er steget markant. Mange steder rundt om i landet er kloaknettene, der skal håndtere alt det vand, ikke dimensioneret til at klare så meget spildevand og regnvand. Derfor har langt de fleste kommuner besluttet, at husejere selv skal stå for separatkloakering. Det er her vi kommer ind i billedet.

Vi er blevet specialister i separatkloakering

Overbelastning fra kloaknettene kan gå hen og blive en dyr og besværlig omgang. Forurenet kloakvand i og omkring boligen hos private boligejere samt overløb til søer, og vandløb udgør et samfundsproblem. Det påvirker den enkelte boligejer, samfundet og forsikringsselskaberne negativt. Det forklarer altså, hvorfor kommunerne har en interesse i at få bugt med problemet ved hjælp af separatkloakering. Vi har fuld forståelse for, at du ikke synes, det er sjovt at skulle betale for udgifter til ændring af kloaksystemet på din grund. Derfor har vi sat vores priser sådan, at de ikke belaster dit budget. Vi står på din side og vil gerne have, at din kloakseparering forløber gnidningsfrit. Ring til os og få et uforpligtende tilbud. Vi skal nok hjælpe dig med at finde hoved og hale på det hele.

Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross