Vi tømmer gerne din septiktank

En septiktank har den funktion at holde på slam, papir og andre affaldsstoffer fra det spildevand, du udleder fra din kloak. Andre kalder den en trixtank eller en bundfældningstank. Grunden til, at du leder efter flere oplysninger om septiktank, er nok, at du har set (eller lugtet) tegn på, at din septiktank trænger til at blive tømt. LL Entreprenør tilbyder at tømme din septiktank til en god pris. Du kan altid hente et helt gratis og uforpligtende tilbud hos os.

Tanken består som regel af to eller flere kamre, som vandet gennemløber. Din tank har nok et samlet volumen på omkring 2 m3. Det betyder altså, at der er en grænse for, hvor meget bundfældede slam, din bundfældningstank kan holde på. Slammet bliver delvis nedbrudt til septikslam, men det skal fjernes fra tanken med jævnligt mellemrum ved hjælp en slamsuger. Det er selvfølgelig din kommune, der stiller krav til, hvor ofte din tank skal tømmes, men hos LL Entreprenør er vi altid klare til at rykke ud og hjælpe.

En pålidelig kloakmester, når septiktanken skal tømmes

Hos LL Entreprenør forstår vi, at det haster med at få tømt din bundfældningstank. Det er altså ikke noget, man kan vente med, især hvis du har set tegn på, at den trænger til at blive tømt. Vi råder over alt det udstyr, der skal til for at udføre opgaven med præcision og faglighed. For os er det vigtigt, at du får en god kundeoplevelse. Vi gør os umage for at leve op til dine forventninger. Vi er en autoriseret kloakmester og vi har løst rigtige mange og vanskelige opgaver for vores kunder. Så vi er ret sikre på, at vi altid kan hjælpe dig med det kloakarbejde, der skal udføres i dit hjem.
Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross