Vi monterer faskiner (sivebrønde) og andre alternativer

Sivebrønd

Du leder efter en løsning på det regnvand, som du gerne vil komme af med. Mange søger på ordet sivebrønd, fordi det er den betegnelse, der beskriver, hvad de mener, de har behov for. I fortiden opbyggede man sivebrønde ved at lægge nøddesten i bunden af et hulrum i jorden. En sivebrønd var den løsning, man brugte til at bortlede spildevand fra enkeltejendomme.

En sivebrønd sørgede for, at spildevandet gradvis sivede ud i jorden. Men inden at spildevandet fik lov at sive ud i jorden, blev det forbehandlet i en septiktank. Man fandt ud af, at brugen af en sivebrønd kan give forurening af grundvandet. Derfor er sivebrønde for længst blevet affaset. Hos LL Entreprenør kan du finde de moderne alternativer til sivebrønde. Da alle huse har en kloak og septiktank, så bliver spildevandet ledet hen til kloaknettet i din by. Men det kan meget vel være, at du godt kunne tænke dig at få etableret en faskine på din grund.

En regnvandsfaskine kan være løsningen

LL Entreprenør kan hjælpe dig med at etablere en faskine, som er et hulrum i jorden, hvor man har placeret plastikkassetter eller stenuldskasser. En faskine opsamler regnvandet fra taget. Vandet fra dine tagrender løber ned i et sandfang og derefter bliver det ledet hen til faskinen ved hjælp af afløbsrør. Det samme gælder overfladevandet fra fx en terrasse, som føres ned til faskinen. I den forstand er en regnvandsfaskine et midlertidigt depot for vandet, som stille og roligt tømmes, efterhånden som regnvandet synker ned i undergrunden.

Hos LL Entreprenør kan vi rådgive dig ved etablering af en faskine på din grund. Måske har du mange ubesvarede spørgsmål, der handler om kloakseparering og de fordele, der er derved. Vi sidder klare til at besvare dine spørgsmål og løse de potentielle udfordringer, der kunne opstå ved etablering af en regnvandsfaskine.
Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross