Vi tilbyder støbning af fundament

Du har glædet dig længe til at gå i gang med at bygge nyt. Det har længe været din drøm. Nu er tiden kommet. Du ved, at noget af det første, der skal tages stilling til, er, hvem der skal stå for støbning af fundamentet til dit hus. Det er ikke ligegyldigt, hvad for et entreprenørfirma, man vælger. Hos LL Entreprenør vil vi gerne være en del af din drøm ved at sørge for, at den går i opfyldelse. Vi bryster os af at besidde mange års erfaring med støbning af fundamenter. Husets fundament skal bygges sådan, at det kan bære vægten af huset og taget. Men dets kvalitet bliver sat på prøve, når fugten fra jorden forsøger at trænge op i husets inder- eller ydervægge. Hvis støbningen af fundamentet er blevet udført korrekt, så er det umuligt for fugten at trænge ind. Derfor er et solidt fundament og nogle massive sokler afgørende for, at hele byggeriet er af høj kvalitet.

LL Entreprenør tilbyder støbning af dit fundament til skarpe priser. Vi leverer gerne materialerne til støbning af dit fundament og står gerne for selve støbningen. Hvis du vælger os, så kan du være sikker på, at dit projekt bliver en kæmpe succes. Vi tager aldrig let på betydningen af at arbejde med omhu, når husets fundament skal støbes. Vi ved udmærket, hvad er står på spil.

Støbning af fundament af højeste kvalitet

Hos LL Entreprenør anbefaler vi altid, at du bestiller en geoteknisk undersøgelse, inden vi påbegynder arbejdet på dit projekt. På den måde kan vi med sikkerhed fastslå, hvad for nogle forhold, der gør sig gældende på din grund. Det har altså betydning for sådan nogle ting som valget af materialer, blandingsforhold og de byggemetoder, vi skal anvende for at opnå de bedst tænkelige resultater. Vi har i årenes løb løst hundredvis af støbningsopgaver. Vi har tilmed klaret de mest vanskelige forhold. Nu kan vores erfaring komme dig til god, hvis du vælger vores entreprenørydelser.

Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross