Strømpeforing til skarp pris

Du har fundet ud af, at dine kloakrør trænger til at blive udskiftet. Kloakledninger i jorden skal normalt kunne holde mellem 50 og 100 år. Måske er det tilfældet med dine. Du har overvejet mange potentielle løsninger, men du gider bare ikke at grave rørene op af jorden. Det skyldes nok, at du tidligere har haft en dårlig oplevelse, eller kender en, der har. Det kan meget vel være, at du på nuværende tidspunkt ikke mener, at der er luft nok i budgettet til et stort projekt. Hvorom alting er, så kan vi hos LL Entreprenør tilbyde dig strømpeforing til en skarp pris.

Hvis du har undersøgt lidt om strømpeforing, så har du nok læst om, hvad denne teknik går ud på. Man skaber faktisk et nyt rør indeni det gamle. Det gør man ved hjælp af en særlig filtslange eller en glasfiberslange. Slangen bliver imprægneret med en blanding af polyester, epoxy, eller silikat. Denne blanding forhærdes med varmt vand eller damptryk. LL Entreprenør har gennem en årrække specialiseret sig i at udføre foringer i svært tilgængelige rør. Strømpeforingerne bliver udført af vores kloakmestre, som udgør en vigtig del af vores specialuddannet personale.

Strømpeforing af høj kvalitet til rimelige priser

Strømpeføring af kloakrør er ikke en opgave, som kan klares af enhver kloakmester. Vi ved godt, at du har dine grunde til at overveje strømpeforing som en mulig løsning på problemerne i din kloak. Men du er ikke alene om det. Ud fra en TV-inspektion kan vi altid vurdere, om foringen af dine kloakledninger er den bedste løsning for dig. Hvis det er budgettet, der bekymrer dig mest, så har vi fuld forståelse for, at udbedringen af dine kloakskader skal udføres til en rimelig pris. For os er det altid vigtigt, at vores kunder føler, at det de betaler for, svarer til kvaliteten af de ydelser, vi har leveret. Hos os ved du altid, at prisen ligger på et rimeligt niveau. Ring til os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross