Vi tilbyder kloakservice og TV-inspektion

Du har måske døjet med nogle kloakproblemer i stykke tid. Vi forstår den situation, du står i. Hos LL Entreprenør kunne vi tænke os at hjælpe dig, så de gener, du oplever, bliver afhjulpet og forsvinder fuldstændigt. Vi tilbyder mange serviceydelser, såsom kloakservice, kloakrenovering, kloakseparering og nyanlæg af kloak. Men inden vi foreslår en løsning på de kloakproblemer, der plager dig, er det nødvendigt med at en TV-inspektion. På den måde kan vi finde frem til årsagen til de forhold, der gør, at din kloak ikke fungerer optimalt.

Hvis du fx mistænker eventuelle skader på din kloak, så kan vi udføre en TV-inspektion. Vi anvender et kamera for at finde ud af, om dine rør lækker eller er utætte. På den måde slår vi fast, hvor problemet ligger. En anden fordel ved at foretage en TV-inspektion er, at vi undgår, at du unødigt skal have opgravet rør. Opgaven bliver altså nemmere for os og billigere for dig.

Kloakservice med faglighed i højsædet

Som autoriseret kloakmester forstår vi, at prisen betyder en del, når du skal vælge en bestemt kloakservice. Derfor tilbyder vi ydelser til konkurrencedygtige priser, som tager hensyn til din økonomi. Vi går aldrig på kompromis, når det gælder kvaliteten af vores arbejde. Men vi har forståelse for, at en TV-inspektion eller andre former for kloakservice heller ikke skal koste en formue. Det er da heller ikke rimeligt.

Med henblik på at undgå at vores kloakservice bliver for dyr, tilbyder vi en TV-inspektion af din kloak. Det er altid en fornuftig beslutning at takke ja til en inspektion, inden man går i gang. Vi synes, at vores kunder fortjener serviceydelser af højeste kvalitet, uden at deres økonomi bliver påvirket negativt. Vores priser er skarpe og du kan altid hente et gratis og uforpligtende tilbud hos os.
Kontakt LL Entreprenør i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og
Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Entreprenør
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20715275E-Mail: kjeld@ll-transport.dk

Har du en klage?

Kontakt her:
Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

phone-handsetcross